nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ingezonden stukje

ingezonden stukje

Beste baasjes,

 

Graag wil ik ook nog iets over mezelf vertellen! Ik ben geboren in Zeeland, waar mijn toenmalige baasjes me in eerste instantie als fokhond wilde gaan gebruiken. Maar naarmate ik groter werd, vielen mijn oren toch erg tegen. Die waren volgens hen veel te groot en ook nog eens schots en scheef. Daarom kregen mijn huidige baasjes een telefoontje of ze mij wilde hebben. Mijn baasjes stonden eigenlijk op een wachtlijst van een jaar en waren natuurlijk dolblij dat ze me 3 dagen later al konden ophalen. Mijn toenmalige naam: Instant Magic Rosé van Ludmilla vonden ze maar niks. En zodra ze de fokkers hadden verlaten zeiden ze: ‘Zeg maar gewoon, Otje.’

 

In het begin leefde ik met de andere boston terriër Sientje. Helaas ging zij na 3 maanden dood en bleef ik nog over. Eerst wilde mijn baasjes er nog een 2e bijnemen, maar toen ze zagen hoeveel pit ik in me had vonden ze dat niet meer nodig. Daar hadden ze hun handen al vol aan. Dat zie je vooral in het bos. Zodra men mij ziet worden de honden vastgemaakt. Dat is zo leuk, dan voel ik me even helemaal de koning! Ook gedraag ik me in het bos als een echte jachthond.  Zodra ik een konijn of een ree ruik ga ik (zoals mijn baasjes dat noemen) ‘off the road’. Na een aantal minuten (hangt er vanaf hoe leuk de jacht is) kom ik moe, stinkend maar voldaan weer terug. Waarna me een heerlijk warm bad me tegemoet staat, want mijn baasjes vinden me dan wel erg stinken!

 

Naast de doggyservice ga ik ook één keer in de week mee naar het notariskantoor van mijn baasje. Dat is net als de doggyservice een leuk uitstapje. Daar zien ze me ook niet gewoon als een klein hondje, nee daar word ik Otje Pels Rijcken genoemd. Cool heJ?

 

Verder wil ik vertellen dat ik de doggyservice super leuk vind. Hopelijk vinden de andere honden mij net zo leuk als ik hen. Heerlijk om iedereen lekker te plagen en ren wedstrijdjes te houden (die ik natuurlijk win). Naast Nicole en mijn baasjes wil ik mijn scheve oren ook erg bedanken, zonder jullie was ik nooit lid geworden van de doggyservice. Hopelijk mag ik nog heel lang mee! Ook al ben ik soms een beetje brutaal voor mijn formaat.

 

Heel veel likjes van Otje.

Geen Footermenu
© 2024 DoggyService Doetinchem GemakkelijkOnline