nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Dagtripje van Sem

Ingezonden stukje

Na het overlijden van mijn oude Jack Russel, Jack, die ik meer dan 18 jaar heb gehad, was het gemis natuurlijk enorm.

Via via werd ik gevraagd of ik toch niet een plekje had voor een afstandshondje. Een teef van 6 jaar, ook een Jack Russel ruwharig genaamd Sem.

In eerste instantie heb ik haar in mijn vakantie periode in de zomer ontvangen, om te kijken of de klik er was en of ik dat al wel aan kon. Het verlies van je oude hond is best ingrijpend.

Sem heeft daarin een belangrijke rol gespeeld, als ik verdrietig was merkte ze dat gelijk op en heeft me laten zien dat je ook van haar kan en mag houden. Na een week heb ik besloten dat Sem mocht blijven. En sinds die tijd zijn wij dikke vriendinnen. Iedere ochtend word ik vrolijk verwelkomd. 2 dagen in de week gaat zij naar de oppas en 2 dagen met Nicole mee. 1 dag in de week komt de buurvrouw en vaak probeer ik 1 dag in de week vrij te roosteren. Zo is het voor ons goed opgelost.

De tijd dat ik thuis ben, gaat Sem overal mee, in de fietskar als het mooi weer is of met de auto boodschappen halen of de stad in. Ze geniet daar enorm van. Ik heb gemerkt dat Sem vroeger veel aandacht te kort is gekomen, dit is ook één van de redenen waarom Sem is afgestaan. Sem heeft al veel moeten leren, dat niet alle dingen op straat eng zijn. Dat wordt al een stuk beter, haar terughoudendheid is omgezet in een stoere blije Jack Russel.

Boswandelingen gaan we vaak naar de kruisberg, heerlijk om daar te wandelen en Sem kan zich uitleven..

Volgend jaar gaan we voor het eerst op vakantie naar zee. Ik ben benieuwd hoe Sem dit gaat ervaren.

Wat Sem en mij betreft zijn we enorm blij met Nicole.

Ik merk als Nicole is geweest dat ze in de avonduren slaapt.( moe of lui) Sem is normaal een fanatiek hondje dus het doet haar goed om met je mee te gaan.

Ook als ze vies is geweest, want dat zie ik dan aan de handdoek, die ik voor Sem klaar leg, dat zij netjes schoongemaakt is. De koekjes die op het aanrecht liggen worden volgens mij ook op gesnoept.

Ik ben echt blij dat ik voor Sem jou heb gevonden, geeft mij een enorme rust als ik op het werk zit.

Soms als het slecht weer is, denk ik wel eens, Nicole hoop dat het zo beter weer wordt. J

Binnenkort wil ik een keer een dag vrij plannen om eens met je mee te gaan. Dan kan ik zelf ook eens zien hoe het met Sem en de rest van de Roedel gaat. Lijkt me super leuk.

Groetjes

Hannelore en Poot,knuffel van Sem J

Geen Footermenu
© 2024 DoggyService Doetinchem GemakkelijkOnline